Dobře načasovaná dovolená - Kam jet a kdy

23.04.2012 20:00

Leden     - Margaret River, Australia - teplota kolem pětadvacet stupňů, pláže u Indického oceánu a úžasné vinice.

Únor       - Maledivy - sem můžete jet kdykoliv, v tomto ráji na ostrovech omývaných Indickým oceánem sezona nekončí.

Březen    - San Pedro, Belize - když se chcete trefit mezi období, kdy zemi sužuje vedro a kdy lijáky,pak jediná možnost je březen.

Duben     - Jižní ostrov, Nový Zéland - podzim na tomto ostrově s sebou přináší báječné počasí a spoustu příležitostí pro dobrodružné cesty.

Květen    - Korfu, Řecko - vyhněte se letním návalům turistů a užijte si na tomto řeckém ostrově záplavu pestrých květů.

Červen    - Kapské Město, Ghana - nabízí vám od všeho trochu. Nádherné pláže, bohatá kultura, divoký život Afriky a málo turistů.

Červenec - Reykjavík, Island - červenec a srpen jsou měsíce, kdy ostrov zalévá překrásné slunce a vy tak můžete nasávat krásy přírody.

Srpen      - Santiago, Chile - jestli si chcete pořádně zalyžovat, pak neváhejte. Hlavní město je jen hodinu jízdy od zasněžených vrcholů.

Září         - Zanzibar, Tanzanie - nejlepší počasí a nejklidnější moře z celého roku jsou ideální pro potápění i návštěvy památek.

Říjen       - Manitoba, Kanada - nejlepší příležitost pozorovat lední medvědy v jejich přirozeném prostředí.

Listopad   - Phúket, Thajsko -nízká vlhkost a vysoké teploty tvoří ideální kulisu pro sjíždění vápencových jeskyní na kajaku.

Prosinec   - Tallinn, Estonsko - nikdo jiný neslaví Vánoce tak jako Estonci. Nesmíte vynechat nejúžasnější trh na náměstí Raekoja.